О нама

Одмалена сам навикла да храну купујем на пијаци! Моји су породично имали људе од којих купују јер када купујемо храну, важно је да знамо одакле долази – мене су тако учили. Због тога нам је важно и да Вас упознамо са нама!

Ја сам градска девојка која, док није упознала мужа, није имала представу како село изгледа. Супруг је са села. Упознали смо се током његовог школовања у Београду и све остало је сада историја. Периодично смо живели у граду и на селу. Сада смо коначно схватили да треба да спојимо лепо и корисно, тј. да користимо бенефите и града и села.

Лаћислед се налази у околини Александровца и по мом мишљењу је идеално позиционирано. Захваљујући близини околних планина успевамо да дођемо до феноменалних шумских јагода, боровница, купина… У Лаћиследу нам се налази производна база. Супруг је задужен за сировине тако да имамо потпуно слободу што се тиче избора сорти воћа и поврћа од којих спремамо наше ђаконије.

Ја сам по струци посластичар тако да ми је производни процес добро познат, а свесна сам чињенице да је естетика важна. Због тога водимо рачуна да, поред квалитетног производа, имамо и леп дизајн. Трудимо се да тегле и теглице, флаше и флашице са нашим производима и изгледом допринесу топлини Ваше кухиње, сијајући са полица.