O nama

Odmalena sam navikla da hranu kupujem na pijaci! Moji su porodično imali ljude od kojih kupuju jer kada kupujemo hranu, važno je da znamo odakle dolazi – mene su tako učili. Zbog toga nam je važno i da Vas upoznamo sa nama!

Ja sam gradska devojka koja, dok nije upoznala muža, nije imala predstavu kako selo izgleda. Suprug je sa sela. Upoznali smo se tokom njegovog školovanja u Beogradu i sve ostalo je sada istorija. Periodično smo živeli u gradu i na selu. Sada smo konačno shvatili da treba da spojimo lepo i korisno, tj. da koristimo benefite i grada i sela.

Laćisled se nalazi u okolini Aleksandrovca i po mom mišljenju je idealno pozicionirano. Zahvaljujući blizini okolnih planina uspevamo da dođemo do fenomenalnih šumskih jagoda, borovnica, kupina… U Laćisledu nam se nalazi proizvodna baza. Suprug je zadužen za sirovine tako da imamo potpuno slobodu što se tiče izbora sorti voća i povrća od kojih spremamo naše đakonije.

Ja sam po struci poslastičar tako da mi je proizvodni proces dobro poznat, a svesna sam činjenice da je estetika važna. Zbog toga vodimo računa da, pored kvalitetnog proizvoda, imamo i lep dizajn. Trudimo se da tegle i teglice, flaše i flašice sa našim proizvodima i izgledom doprinesu toplini Vaše kuhinje, sijajući sa polica.